ja_mageia

logo_stil_3
Home Nyheder Artikler på hjemmesiden Nye sort bælter i klubben
Nye sort bælter i klubben PDF Udskriv Email
Søndag, 24. oktober 2010 02:14

Ulfborg karate klub har været på besøg i Japan for at træne og blive gradueret af
Kancho Mamuro Miwa.

Det blev en helt fantastisk tur, hvor Kancho tog dagene fri til at underholde de Danske gæster med masser af god træning og diverce sightseeing ture til gamle templer, regerings bygninger, kejserpalads og gamle bydele.

Da vi satte fødderne på Japansk jord var det tydeligt at vores gradueringer startede med det samme, Kancho vurderede os på vores opførsel, diciplin og høflighed for andre mennesker ud over den daglige karate teknik.

På den sidste dag blev vi evealueret og skulle igennem en teknisk prøve, her var Kancho som på hele turen meget positiv over de Danske elever indsats og flid og teknisk kunnen. Det var tydeligt at den måde der trænes på i Danmark og den måde der trænes og undervises på i Japan er meget forskellig, men Japanerne var meget begejstret for de Danske metoder og syntes det vi gør er af høj standard + der blev udvist stor positiv interesse for vores kihons program.

Så da vi igen steg på flyveren kunne vi glæde os over at Lærke san, Janni san og Tanja san havde bestået til 4 kyu. Lars san var nu blevet Sempai og 3 kyu, Sempai Camilla og Emil er bestået til Shodan og skal nu tiltales Sensei. Sensei Iben har bestået til nidan og Shihan Alex er bestået til Yondan.

Stort tillykke og sejt gået drenge og piger!

Ossu.

 

banner_02