ja_mageia

Sydhavs Cup 2010 PDF Udskriv Email
Søndag, 26. september 2010 11:08

Super dag i Nykøbing Falster
Ulfborg har deltaget ved dette års Sydhavs Cup med 7 kæmpere, med flotte resultater!


Coach. Sempai Emil, ELisa San, Lærke San, Mikkel San og Sempai Camilla

Vi tog vanen tro afsted fredag eftermiddag, for at kunne stille så friske som muligt på dagen.
Nykøbing havde været så venlige at åbne deres Dojo for os at sove i, så efter en god nats søvn var vi klar.

De første klasser der gik i gang var kata, her blev det bevist at der både er 2 torsdage og at helvede kan fryse til is, ved at Lærke San vandt Guld og Mikkel Lausen San vandt sølv. Det skal siges at vores andre kæmpere  klarede sig utroligt godt i kata og Simon San og Amanda San først blev slået i kampen om bronze.
Så det var en meget stor præstation af klubbens unge kæmpere.

Efter kata og frokost skulle kumite grupperne igang, her havde Ulfborg en helt fantastisk dag, hvor det bare gik op i en højere enhed for Ulfborg.

Første kæmpere i Ilden var Elisa San og Amanda San, Her vandt Elisa San Guld!
Næste kæmper var Simon San, Simon kæmpede sig i Semifinalen efter en stor pulje og en lang opsamling , hvor han ærgeligt tabte med et point. Men det skal her siges at det er Simon Sans første stævne, så præstationen er meget mere end der kan forventes af en så ung en kæmper.

Så skulle Lærke San i ilden og her var der lagt op til total dominans, lad os bare sige at Lærke smurte sig en hånmad med Sydhavs Cup og spiste hele stævnet råt, med at kæmpe sig i finalen og rundbarbere sin modstander med 8-0.
Så endnu en flot guldmedalje til Ulfborg og Lærke San.

Så skulle Sempai Camilla i gang, første kamp blev vundet uden den store modstand, den anden kamp var hurtigt overstået, sempai fik det vildeste cirkelspark i siden og så måtte lægen træde til Sempai ville ikke ud og lægen syntes hun skulle ud, så efter lidt diller daller frem og tilbage trak lægen korrekt Sempai ud af stævnet!

Sidste gruppe vi havde kæmpere i var drenge kadetter 14 år, kort sagt her kæmpede begge drenge sig til henholdsvis 
Finale og semifinale. Mikkel Lausen san måtte igennem en krig af en opsamling men endte efter 
overlegent kamp med Bronzen, Tobias San kæmpede sit livs kamp, men måtte desvære se sig slået knebent og vandt en fornem sølv.

Der skal lyde en stor tak til Thomas Lausen, Hanne Hansen, Jørgen Madsen, Sempai Emil og Sensei Odd og Helle for at tage den lange tur og heppe vores kæmpere frem til sejr!

Sempai Emil lavede et kæmpe arbejde for at klubben kunne blive ved med at være Vestjyllands mest vindende karate klub. Med de flotte kata placeringer klubben har lavet siden Dm. er det dejligt at vide at bredden i Ulfborg karate klub også er ved at være med, hvilket beviser at vores klub kan tilbyde udvikling indenfor alle kattegorier.

Senest opdateret: Tirsdag, 28. september 2010 17:37
 

banner_02