ja_mageia

logo_stil_3
Home Nyheder Artikler på hjemmesiden Dm. medaljer 2010 til Ulfborg
Dm. medaljer 2010 til Ulfborg PDF Udskriv Email
Søndag, 18. Juli 2010 22:16

Ung talent i Ulfborg 

Ulfborg karate klub har deltaget ved det årlige Danmarks mesterskab i Ballerup,
grundet dårlig planlægning fra Dansk karate forbund kunne Ulfborg kun stille med en udøver til start.

Dm. Bliver afholdt over en weekend, først hold fredag og slutter af med unge kadetter om søndagen, hvilket gør at de unge mennesker kommer meget sent hjem søndag aften, dette klagede en del jyske klubber over og der håbes på at forbundet har taget kritikken til sig.

Men ikke desto mindre deltog der over 200 af de bedste unge kæmpere, hvor Mikkel Steensen fra Ulfborg var en af dem.

Mikkel er opstillet i gruppen børn 12 år -48 kg. Hvilken er en af de helt store klasser med mange kæmpere, så der var dækket op til en lang dag for Mikkel!

Mikkels første disciplin på dagen var kata, (figur øvelser) dette er en disciplin Ulfborg karate klub ikke gør sig specielt i og normalt bruger som en god gang opvarmning til stævnerne.

Men Mikkel havde bestemt sig anderledes, for efter 3 fantastiske runder stod Mikkel i finalen.
Her skulle Mikkel møde en mere erfaren sort bælte dreng med et lidt større register, det var to utrolig dygtige kæmpere der mødte hinanden, men den anden dreng vandt fortjent på en højere sværheds grad i kata.

Men Mikkel havde ved sit første officielle Dm. Vundet sølv i kata til en klub, som ikke normalt klarer sig godt i den disciplin.

Næste klasse der skulle i gang var fri kamp, her er det Ulfborg satser butikken og Mikkel lagde hårdt ud i en stor gruppe af kæmpere. I semifinalen rendte Mikkel uheldigvis ind i en af de dommere der så lavt gående flyvere og lyserøde elefanter, for underligt nok blev han ved at underkende selv de mest oplagte scoringer fra Ulfborg drengen og den eneste der ikke kunne se hvem der var bedst var dommeren. Denne famøse præstation af art, sendte Mikkel igennem en lang opsamling der til sidst endte med at

Mikkel kunne modtage sin bronze medalje, det er desværre en af de gange hvor man kan sige at Danmarks bedste dreng blev nummer tre.

Mikkel blev i januar vraget til Brutto landsholdet, så det var en stolt cheftræner der kan sige, se hvad sagde jeg!

Ulfborg karate klub, kan nu se tilbage på en helt fantastisk forårs sæson med ikke mindre en 12 internationale præstationer, 2 Dm. medaljer og 43 medaljer vundet ved diverse Danske stævner.

Det gør forårs sæsonen 2010 til en af de mest succes fulde sæsoner i Ulfborg karate klubs historie, så kunne du tænke dig at være en del af Vestjyllands mest vindende klub, så tager klubben nye medlemmer ind efter sommerferien fra mandag d. 9. august, der undervises både børene og voksen hold i Ulfborg karate klub!

 

Senest opdateret: Lørdag, 13. Juli 2013 20:08
 

banner_02