ja_mageia

logo_stil_3
Home Klubben Bredde & Motion
Bredde & motion

I Ulfborg karate klub er der plads til alle, uanset hårfarve, hudfarve og om du bruger briller eller har fregner! Ulfborg karate klub gør meget ud af at alle elever skal føle sig velkommen uanset om man er helt ny, eller har trænet siden dag et.

Karate er en helt fantastisk motionsform, der træner alle dine muskel grupper og det venskab og sammenhold der er i karate er en helt fantastisk oplevelse.

Alle eleverne i Ulfborg er meget aktive omkring klubben, hvilket gør at Ulfborg karate klub har en fantastisk bredde og hvor alle føler sig velkommen.

Det er vigtigt at folk har en god oplevelse af at træne i Ulfborg. Hvis elever træner med et smil på læben, så vil præstationerne også blive derefter.

Flere af klubens elever deltager ved flere af de mindre stævner i landet og der satses på, at der er minimum et tilbud pr. måned af enten stævne, social arrangement eller fællestræning.

Ulfborg karate klub har også meget at tilbyde den almindelige sportsudøver, der bare gerne vil dyrke sin sport og have nogle gode oplevelser med sine nye venner!

 

 


Gæste instruktører

Ulfborg karate klub har ofte besøg af udenlanske som Danske topinstruktører. Dette gør at man i Ulfborg nyder godt af ny inspiration udefra. Det er vigtigt i Ulfborg Karateklub, at de penge eleverne betaler i kontingent, bliver brugt på vores elever, såvel motionister som elite kæmpere.

Her har vi besøg af Den Skotske Shihan Robert Kane- Vi har af og til besøg fra Sydafrika, Japan, Oman samt nogle af de dygtigste instruktører i landet!

 

 


 

 

Sponsorer