ja_mageia

logo_stil_3
Home Klubben Nye medlemmer
Nye medlemmer

Vi træner til dagligt i
Vestjysk fritids center
Sportsvej 1 i Ulfborg

Træning for børne og voksenhold 
Se vores træningstider.

 


Kontingent

Kontingent pr. sæson.
Børnehold 550 kr.
Senior hold 550 kr.

Man betales et engangs beløb på for at løse licens og registrering når man starter.
Er der flere fra samme familie i hustanden der træner karate ydes der:
20 % rabat på kontingentet pr. medlem.

Ulfborg karate klub er blevet en af Vest Jyllands mest populære karateklubber. Vi er stolte over at have elever der kommer fra hele Vestjylland.


Vi har et meget højt teknisk niveau, og samtidig lægger vi stor vægt på sociale aktiviteter i klubben.

Ulfborg karate klub kan tilbyde inspirerende træning til børn, unge og voksne. Vores instruktører er alle uddannede igennem Dansk karate forbund, hvilket gør at vi kan tilbyde de bedste trænings forhold for såvel nye som ældre elever.

Ved sæsonstart i august og januar optager vi nye elever. Gennem hele august og januar kan man kvit og frit prøve at træne med og få et rigtigt godt indtryk af karate.

I starten kan man træne i almindeligt sportstøj.

Alle kan få noget ud af karate – fysisk og mentalt. Børn skal have positive oplevelser, og derfor anbefaler vi, at man skal være 6 år, før man starter med at træne.

Unge kan gennem karate få styrket både krop og sjæl, og med hensyn til voksne er vores erfaringer, at det aldrig er for sent at starte.
Skulle du have evt. spørgsmål ved at starte i Ulfborg karate klub, er du velkommen til at kontakte klubbens formand og cheftræner Maibritt Møller tlf. 22 58 92 96 eller mail Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Vestjyllands fedeste sports klub.

 

 

Sponsorer