ja_mageia

logo_stil_3
Home Klubben Dommere
Dommere

Ulfborg karate klub er en meget aktiv klub. Vi sætter en ære i at være så bredt muligt funderet på alle områder. Det er fantastisk når andre laver arrangementer vi kan deltage i, det sætter vi stor pris på.

 

Sort bælter

I Ulfborg karate klub anbefaler vi at man har deltaget i et dommer kursus før man bliver sort bælte. Dette er ikke et krav, men som sort bælte skal man gerne kunne dække alle områder indenfor en karate.

 

Få hjælp til stævner

Der er mange klubber der laver aktiviteter for vores kæmpere. Det er vi meget taknemelige for og vores holdning er, at hvis klubber gider lave et stykke arbejde for fællesskabet, er det mindste vi kan gøre at hjælpe ved deres arrangementer.

Så vær derfor ikke bleg for at kontakte os, hvis i holder et stævne og mangler dommere. Det skal være os en ære at hjælpe!

Vi støtter gerne op om stævner der er bredt tilgængelige. Vi hjælper dog ikke til arrangementer vi ikke selv er inviteret til. Laver i et arrangement for jeres egen klub, stilart eller udvalgte få, er det ikke os i skal spørge efter.


Dommere i Ulfborg


Sensei Lars
Uddanet WKF dommer i kumite og kata igennem Dansk karate forbund.
Tidligere også Dansk Arbejder Idrætsforbund.

Sensei Tanja
Uddannet WKF dommer i kumite og kata igennem Dansk karate forbund.
Tidligere også Dansk Arbejder Idrætsforbund.


Sensei Benjamin
Uddannet WKF dommer i kumite og kata igennem Dansk Karate forbund.

Tobias san
Uddannet WKF dommer i kumite og kata igennem Dansk Karate Forbund.
Tidligere også Dansk Arbejder Idrætsforbund.

 

 

Sponsorer