ja_mageia

Dm. 2013 PDF Udskriv Email
Tirsdag, 30. april 2013 00:00


Ulfborg karate klub havde igen i år folk på podiet ved dette års Danmarksmesterskab.tanja og janni

Sempai Janni og Sempai Tanja stillede op i hver deres gruppe i senior kvinder, det blev en god dag
hvor begge piger begge kæmpede sig i finalen.

Sempai Tanja skulle møde den mage årige landsholdskæmper og Danmarksmester Charlotte Foged, 
Sempai Tanja ydede hendes bedste, men måtte se sig slået af den meget mere erfarne kæmper.

Sempai Janni skulle i finalen møde sidste års Danmarks mester Winnie, her var der aldrig spænding om udfaldet
og Ulfborg pigen kørte sikkert sejren hjem.

Stort tillykke til begge vores seje piger med Dm. medaljerne, vi er alle meget stolte af jeres indsats.

 

 

 


Danmarks mesterskaberne 2012

 

 


Ulfborg karate klub havde ved de Danske mesterskaber en rigtig god dag, da klubben vandt ikke mindre end
5 medaljer med hjem til det Vestjysdke.

Ulfborg kunne ikke stille til start om fredagen, da vores kæmpere skulle have fri fra skole og arbejde inden turen kunne gå til
Helsinge hvor dette års Danmarks mesterskab blev afholdt.

Lørdagen startede med registrering af vores kæmpere, her skulle Sempai Mikkel, Sempai Lars, Sempai Janni, Sempai Kristian, Sempai Tanja og Sensei Emil
på gulvet.

Lørdag skulle blive en rigtig god dag set med Ulfborg øjne, da det endte med 4 medaljer på de 6 kæmpere, her vandt Sempai Kristian Sølv, Sempai Tanja Bronze, Sempai Lars Bronze og Sensei Emil Bronze. Sempai Janni endte desvære lige uden for medalje rækken efter en kraftig skade på næsen der gjorde at Sempai Janni brugte utrolig meget tid med stævne lægen, men Sempai endte aligevel på en flot fjerde plads.

Senior_holdet 
Her ses Senior vinderne med Sempai Kristian, Sempai Lars, Shihan, Sensei Emil og foran Sempai Tanja

Sempai Mikkel havde på mærkligste vis påkaldt sig dommerens negative opmærksomhed, hvilket affødte at coach måtte bruge en pokkers tid på påklædning, da alt i forhold til dommeren var galt. Det gjorde at Sempai Mikkel tabte alt hans forberedelse og planlægning i forhold til en ringe dommer og kom aldrig ordentlig i gang. Det var meget synd for vores kæmper´, der havde brugt flere måneders forberedelse på stævnet.

Men set fra klubbens side, var det et utroligt flot resultat, da vi vandt medaljer i alle prestige klasserne Senior kvinder og prestige klasserne Senior mænd, hvilket er føsrste gang det er sket i klubbens historie at Ulfborg har vundet så meget i senior klasserne, så stor ros til vores kæmpere og klub.

Om søndagen skulle børnene igang, her havde klubben 3 børn til start, alle børne klasserne var meget stærkt bessat og kæmpe store.
Første kæmper på gulvet var Emma San, Emma var helt fantastisk og tabte desvære en tæt kamp om at komme i finalen men efter en overlegen opsamling vandt Emma bronze, hvilket er helt utroligt af en så grøn kæmper som Emma.

Næste kæmper var Sempai Elisa, Elisa styrede sine kampe overlegent og var klart dagens bedste kæmper. Men pga. af et par mindre fejl og mangel på held endte Elisa lige uden for medaljerækken med en fjerde plads. Det var så bittert at se gruppens absolutte bedste kæmper stå uden medalje, men der er ingen tvivl om at Elisa kommer til at sætte fremtiden for piger i landet.

Sidste kæmper var Casper V. San, Casper kæmpede sig til semifinalen hvor han tabte til en bedre modstander, men efter en flot opsamling skulle Casper kæmpe bronze, her blev Ulfborg på det frækkeste snydt for 3 point i kampens sidste sekunder, hvilket også sendte Kasper lige udenfor medaljerne med en fjerdeplads.

Det skal dog tilføjes at både Caspper og Emma San begge startede til karate i august og har kun dyrket karate i 8 måneder, hvor de kun har fulgt kampholdet i 1 måned, så begges resultat er helt utroligt og ligger langt udenfor hvad alle forventede inden vi tog afsted.

Ulfborg ligger i en ny opbygnings fase med vores børne kæmpere, men som foråret har bevist med omkring 50 vundende medaljer, skal vi nok blive en stæk medspiller på børne/ungdomsområdet igen indenfor en kort årrække ved de helt store stævner. Vi er stadig Vestjyllands den største og mest vindende klub.

 

 

 

 

 Her er de stolte børne trænere med Emma San og Casper San

 

Senest opdateret: Lørdag, 13. Juli 2013 20:05
 

banner_02