ja_mageia

logo_stil_3
Home Nyheder Artikler på hjemmesiden Tenshinkan Cup 2011
Tenshinkan Cup 2011 PDF Udskriv Email
Onsdag, 16. november 2011 09:21

Ulfborg karate klub har i år afholdt det største stævne i klubbens leve tid, med 200 kæmpere fra ind og udland.

Stævnet startede allerede om fredagen med at folk kom til hallen for at sove + alle hytterne på Vedersø campingplads
var udsolgt.

fredag aften gjorde vi vanen tro hallen klar, hvor der mødte omkring 14 frivillige ind for at give en hånd med
at gøre arealer, sponssorebander, dommerborde, tombola og område til førstehjælpere klar + dække op til dommere lørdag.

Lørdag morgen mødte klubberne ind til registrering fra klokken 09:00, på grund af mange afbud blev stævnet forsinket i næsten en time,
da hoved bordet måtte til at åbne alle grupperne og få dem samlet igen.

De første 2 timer blev rigtig hektiske og alt hvad der kunne gå galt, gik galt. Især for vores nye folk, da de ikke vidste hvor de skulle henvende sig og vores børn ikke vidste hvor de skulle gå hen pga. alle frie hænder var sat i sving for at få styr på stævnet igen.
Det er opserveret at for klubbens egne frivillige og kæmpere, blev det noget være rod og der vil blive lavet om i opbygningen næste år,
da alle skal have en god dag og især de nye skal føle sig trygge ved stævnet.

Der var mødt over 30 frivillige hjælpere ind til stævnet, hvor vores søster klub fra Lemvig også stillede med frivillige hjælperene, det skal der lyde et stort tak for. Alle hjælperne lavede et kæmpe arbejde på dagen og havde det ikke været for jeres utrættelige indsats, ville stævnet aldrig have holdt tids planen. Da først stævnet kom igang klappede alt bare og sidste kamp blev afsluttet klokken 18:05, det gør at stævnet skred med 5 minutter, så alle fortjener stor ros for deres arbejde og kæmpe indsats. (Jyder er sgu seje)

Det var i år et fantastisk stævne for os sportsligt, da vi vandt 8 medaljer, 1 guld, 3 sølv og 4 bronze.
Guld blev vundet af Sempai Janni, Sølv af Victoria San, Sempai Henrik og Sempai Lærke og Bronze vandt Sempai Lars, Sempai Tanja, Sempai Mikkel og Sempai Christian.

Hele området havde i år valgt at støtte op om vores stævne i forbindelse af sponssorater, enten i tombola, eller som bande sponssore.
Det skal der også lyde en stor tak for, da det er med til at styrke os sportsligt.

Så skal der lyde en stor tak til Anytime for deres flotte sponssorat i medaljer og pokaler, vi er så taknemelige for jeres støtte hver gang!

Den sidste tak skal igen gå til alle de frivillige hjælpere, Beredsskabs korpset og alle de frivillige dommere der gider tage en dag ud af kalenderen for at kunne stable sådan et arrangement på bennene!


 Billeder fra dagen

 

Senest opdateret: Torsdag, 17. november 2011 22:02
 

banner_02