ja_mageia

Sweidish Cup 2011 PDF Udskriv Email
Mandag, 28. marts 2011 00:04

A holdet har været et smut i Sverige for at konkurere ved Swedish Cup med de helt store kanoner og Tenshinkan - Danmark blev flot repræsenteret ved stævnet på børne og ungdoms siden, hvor Amanda San vandt guld i piger 10-12 år, Joakim San vandt bronse i kadet de lette drenge og Mikkel San vandt bronze i kadet de tunge drenge.

Der var 15 nationer tilmeldt, ligefra Mexico over Afgahnistan, Japan, Indonesioen, Island, Finland, England, Norge, Sverige, Polen, Danmark osv. osv.

Om søndagen skulle vi op i senior rækken,
Her klarede vi os ret hæderligt, med en 4 plads til Tanja San, Lærke San, Nikki San, Lars san og Sensei Emil, Sensei Emil burde have vundet bronzen.

Men når der vanen tro står en dommer som bare ikke kan vil eller evner at overholde reglerne når det drejer sig om Ulfborg, så er der ingen chancer for at komme igennem. Men set bort fra den ene dommerpræstation, så må det siges at linjen var god og hård ved stævnet, med meget højt og veluddanede dommere, det var en fryd at se de Danske dommere på areal 1-2-4 og 5 hvordan specielt Sensei Tonny, Sensei Kim og Sensei Jan Christoffersen og Sensei Henrik Katborg afviklede deres kampe af høj, høj klasse, stor ros herfra i viste landet ære!

Dette er uden tvivl det største og stærkese stævne Tenshinkan Danmark nogensinde har deltaget i, så vi er meget stolte over at alle vores kæmpere endte i top 8.


Her er billeder fra stævnet.
Billeder fra Swedish Cup 2011


Her er videoer fra stævnet.

Kata

 

Kumite

Senest opdateret: Lørdag, 02. april 2011 20:13
 

banner_02