ja_mageia

logo_stil_3
Home Nyheder Artikler på hjemmesiden Stor dag for Ulfborg karate klub
Stor dag for Ulfborg karate klub PDF Udskriv Email
Torsdag, 24. februar 2011 14:10
Holstebro kultur og fritidsforvaltning afholdte i går d. 23. februar udvalgs møde.

Her var Ulfborg karate klub på dagsordenen med ansøgningen på 100000 kr. til ombygning af Vestjysk fritidscenter, for at tilgodese klubbens behov
i forhold til fremtidens træning.

Det blev besluttet at rykke to vægge ned i Ungdomsklubbens gamle lokaler, så to møde lokaler bliver til et stort rum på 112 kvm.

Dette betyder at vi snart kan rykke i nye lokaler og undervise vores kæmpere på kampmåtter i et område bygget til karate.

Ud over det vil vores unge mennesker 2 gange i ugen kan gå ned i centeret i eftermiddagstimerne, hvor der vil blive indrettet et forrum med Playstation og hygge område, her er planen at de unge kan lave lektier, hygge og bruge tiden sammen i hyggelige omgivelser.
Dette betyder også at vores A hold vil komme hjem igen, men stadig træne i Lemvig Dojo hver 3 weekend, da Lemvig kæmperne nu er blevet en del af vores A hold.

Siden Oktober har der være kørt på halvt blus, allerede nu kan jeg oplyse at vi er optaget i et nyt forbund, hvilket gør at vi efter sommerferien vil begynde at få invitationer til stævner i Jylland igennem DAI.
DAI kører nogle af landets bedste udviklings stævner og alle vores unge kæmpere kan glæde sig til de aktiviteter der kommer.

Der er også taget kontakt til Kancho og han har indvilget i at komme næste år i starten af juli + at vi forsøger at få besøg af Shihan Bashir Butt, næst formand i Pakistan karate federation og Shihan indenfor Tenshinkan Pakistan + Shihan Hossam Nasser fra Oman som vi kender har udtrykt at ønsker at besøge os i august.

Så kommunens beslutning gør at vi fra nu af kører klubben op på fuldt blus igen og ser fremtiden i møde med ro i sjælen.
Denne beslutning kultur og fritidsforvaltningen har taget, gør at vi nu ud over at være den stærkeste og mest vindende klub i Vestjylland, nu også kan blive den klub med de bedste tilbud til vores elever, så vi kommer til at spænde bredt fra motionisten, bredde til elite.

Jeg ved at hele denne affære har taget lang tid og har kostet nogle hårde kampe både inde i klubben, som i offentligheden. Alt dette er et overstået kapitel og jeg håber alle rykker tæt sammen om vores klub, så vi fortsat kan udvikle regionens fedeste sportsforening.

Der skal lyde en stor tak til Arne Lægaard fra venstre og Susanne Thiim fra Df. for at have stået bag og støttet os imens det så stortest ud, de 2 politikere har lavet et kæmpe stykke arbejde med at overbevise folk om at vores ønske ikke kun var til gavn for karate klubben, men med til at udvikle et tilbud til hele byen. Her er tænkt på dagpleje tilbud, tilbud til AOF, udvikling af lektie cafe og fremme af Dit Center i Ulfborg. Så vi skylder Arne og Susanne stor tak.

Den nære fremtid nu vil gå med at kommunen får hentet tilbud hjem og raget væggene ned, så her og nu vil vi ikke mærke den store forskel, vores A hold vil stadig fortsætte i Lemvig i en kort periode til lokalerne står færdig og vi er klar til at rykke ind, der skal holdes et par møder med kommunen vedr udstyr m.m.

Dette er en glædelig dag for klubben og nu venter vi bare.

Shihan Alex
Senest opdateret: Torsdag, 24. februar 2011 14:11
 

banner_02